Learning Spaces voorbeelden als inspiratie voor de eigen campus

Inspiratie komt zomaar ineens boven borrelen op onverwachte momenten. Als je op zoek bent naar goede ideeën dan kan het wel eens lastig zijn om die te vinden.

Om een handje te helpen bij het inbeelden van fysieke leerruimten worden hieronder plaatjes getoond die een aardig overzicht geven van tot nu toe uitgevoerde projecten. De plaatjes zijn afkomstig van het e-book ‘Learning Spaces’ onder de eindredactie van Diana Oblinger (ISBN 0-9672853-7-2). 43 hoofdstukken vol met ideeën en zomaar te downloaden vanaf http://www.educause.edu/LearningSpaces. Tussentijds heb ik het boek besteld en binnen gekregen, maar de plaatjes zijn daarin helaas in zwart-wit afgedrukt.

Een aanrader is om eventjes de recensie te lezen die Bert Frissen van de Avans Hogeschool over het boek heeft geschreven. Het is te vinden op deze pagina van de SURF e-learning themasite. Hieronder tenslotte een samenraapsel van inspirerende plaatjes uit het boek ­čÖé


  

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

┬ę 2011 TU Delft